Follow Us


     Petreşti

    Moldova

- Cea mai buna calitate -

De ce este carnea noastră de porc cea mai bună?

Suntem convinși că numai carnea de la animale sănătoase crescute în condiții naturale poate fi cu adevărat utilă.

Pork

Toți purceii sunt crescuți într-o regiune ecologică a Moldovei în condiții favorabile, primesc o alimentație echilibrată, sănătoasă, fără OMG și îngrijire adecvată. Siguranța produselor noastre este confirmată de teste de laborator. Carnea de porc este un aliment complet. Este bogat în proteine complete și minerale. Tăierea noastră culinară profesională a cărnii vă economisește timp. Elimină rutina și agitația din bucătărie și îți oferă posibilitatea de a te bucura din plin de creativitatea culinară.

- de ce suntem cei mai buni -

Despre companie:
“Ferma din Petrești”

Bunătățile Fermei din Petrești sunt apreciate și cumpărate în prezent, dar ai dori să știi de unde aceasta își are rădăcinile?
Istoria fermei începe în anul 2004, prin achiziționarea unui complex de porcine, ce avea drept scop utilizarea produselor obținute ca sursă de consum pentru angajații fabricii de mobilă ”Confort”. Filiala Petrești S.R.L Confort, denumită inițial, și-a asumat responsabilitatea de a păstra metodele tradiționale de creștere și prelucrare a cărnii, pentru un gust autentic moldovenesc.
 
În noiembrie 2018 a fost deschis primul magazin, sub denumirea Ferma din Petrești, în cadrul căruia se comercializează produse proaspete, naturale, gustoase, pentru a fi mai aproape de consumatori și nevoile lor.
+37369859859
Download price
- Online Store -

Find Your Best Choice

We support environmental awareness, just business practices, and health, and our selections illustrate that.

- Cea mai proaspata carne din Chisinau -

Galerie “Ferma din Petrești”

California halibut; morwong weeverfish livebearer kissing gourami jewelfish yellowfin surgeonfish

- Cea mai buna calitate -

Vă oferim carne de porc de cea mai bună calitate "Ferma din Petrești"!

Controlul temperaturii
Teste de laborator
Tratament antibacterian

    Animalele sunt crescute ținând cont de toate standardele  sanitare  într-o zonă ecologică curată a Republicii Moldova, fără utilizarea aditivilor alimentari. Prin urmare, toate produsele finite din carne „Ferma din Petrești” au un gust unic și o valoare nutritivă ridicată.  Ne asigurăm că există întotdeauna produse de calitate superioară pe masa ta!

     Compania noastră respectă toate condițiile privind siguranța alimentelor în conformitate cu legislația Republicii Moldova, în baza Certificatelor Sanitare și Veterinare „MD SH-203-UN” pentru carnea proaspătă și în baza Certificatelor de Calitate acordate de Agenția pentru Siguranța Alimentelor pentru mezeluri și produse de panificație, precum și respectarea probelor de igienă, trimestrial suntem verificați de către departamentul ANSA.

Chicken

Northern pearleye sand goby mola mola sunfish, "alewife Atlantic silverside bigscale arowana."

Pork

Slipmouth springfish jewelfish false moray silver carp whiff swamp-eel smelt lyretail Antarctic icefish

Beef

llock bigscale fish quillback, orbicular batfish. Gopher rockfish pike conger pike conger amago

Rabbit

Remora bat ray torrent catfish oceanic flyingfish stonecat smoothtongue, ricefish scaleless black